06 de novembre de 2008
06.11.2008
Fiscalia de Menors

La Fiscalia demana que s'investiguin les possibles amenaces als imputats pel crim de Ripollet

06.11.2008 | 22:35

La Fiscalia de Menors ha ordenat que es retirin del servidor els vídeos penjats a Internet on s'amenaça els dos imputats per la mort d'una menor a Ripollet. Segons ha explicat el portaveu de la Fiscalia Superior de Catalunya, Antoni Pelegrí, s'ha ordenat aquesta retirada del servidor tot i que això no impedeix 'que n'apareguin de noves'.

Si això es torna a produir també es demanarà que es retirin. Pelegrí també ha dit que espera que la Fiscalia de Menors ordeni als Mossos d'Esquadra que investiguin qui ha penjat aquests vídeos on s'agafen fotografies dels imputats i se'ls amenaça de mort per la seva implicació en el crim d'una noia menor d'edat a Ripollet el passat cap de setmana.

En un principi les persones que haurien penjat els vídeos podrien haver comés un delicte d'atemptat contra la imatge, ja que la Llei de protecció del menor prohibeix la difusió sense consentiment d'aquest tipus d'imatges, a banda d'un altre d'amenaces. Tot i això, els Mossos d'Esquadra han d'investigar qui va penjar els vídeos i des d'on.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema