28 de juliol de 2013
28.07.2013

Detenen un home per abusar de menors simulant ser un productor musical

Els investigadors localitzen 5 víctimes del detingut al llarg dels últims anys

28.07.2013 | 00:00

Els Mossos d'Esquadra van detenir dilluns un home de 49 anys i nacionalitat espanyola com a presumpte autor d'un delicte d'abusos sexuals a cinc noies, algunes menors d'edat, en un municipi del Baix Llobregat.
La investigació es va iniciar a mitjan juliol, quan la policia catalana es va assabentar d'un cas d'abusos sexuals amb un modus operandi ben particular. Es tractava d'un home que es feia passar per productor musical per proposar a noies joves, algunes menors d'edat, un projecte en la indústria de la música. L'home prometia a la víctima una carrera d'èxit com a cantant i li feia una anàlisi del seu físic on incidia en els seus punts dèbils.
D'aquesta manera, aconseguia que la mateixa noia reconegués uns suposats defectes i, a poc a poc, creava una forta dependència psicològica envers el detingut. Un cop establert aquest vincle, l'home procurava que la víctima es distanciés del seu entorn i no expliqués res del que feia amb el detingut. I és que l'home feia uns tractaments físics per millorar els defectes que havia convertit en una obsessió per a la víctima.
Els investigadors han pogut localitzar, de moment, 5 noies que han estat víctimes del detingut durant els darrers anys. La primera de qui tenen constància els agents va patir els abusos sexuals fa 10 anys. Algunes de les víctimes no havien posat en coneixement de la policia els abusos pel fort sentiment de culpabilitat i perquè desconeixien que hi havia més noies afectades.
El detingut, després de passar a disposició judicial, ha quedat en llibertat amb càrrecs.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook