17 de febrer de 2016
17.02.2016

Duran i Lleida fitxa pel bufet d'advocats que va fundar el seu sogre

L'exlíder d'Unió s'incorporarà com a consultor al bufet Colls i manté la seva condició de militant

17.02.2016 | 07:50
Josep Antoni Duran i Lleida, en una imatge d´arxiu.

L'exlíder d'Unió Josep Antoni Duran i Lleida s'incorporarà com a advocat i consultor internacional al Bufet Colls, un despatx fundat el 1956 pel seu sogre, Josep Colls Alsius, i del qual també és sòcia la seva dona, Marta Colls, segons publica Expansión i va confirmar Efe. Qui fins fa exactament un mes liderava Unió pensa centrar-se en assumptes internacionals, confiant en els seus anys d'experiència com a president de la Comissió d'Exteriors del Congrés i les seves relacions amb personalitats polítiques, especialment de l'espai democratacristià, d'Europa i l'Amèrica Llatina.

Nascut el 1952 a Alcampell, un petit poble agrícola de la zona catalanoparlant de l'Aragó d'Osca, Duran va estudiar Dret a la Universitat de Lleida i va arribar a exercir d'advocat laboralista, abans d'emprendre una prolongada carrera política.

Ja no freqüenta el partit

Duran va dimitir el passat 16 de gener com a president del comitè de govern d'Unió, després de les trompades electorals del seu partit, que en un interval de tres mesos es va quedar sense representació al Parlament i a les Corts.

Manté la seva condició de militant, però des de la seva renúncia a seguir encapçalant el projecte democratacristià ja no freqüenta la seu del seu partit, al carrer Nàpols de Barcelona.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook