20 de juny de 2016
20.06.2016

La CUP inicia la renovació amb estirada d'orelles als crítics

El Secretariat Nacional s'ha tornat a reunir avui sense els membres propers a «Poble Lliure» que van plegar

20.06.2016 | 21:05

El Secretariat Nacional de la CUP ha iniciat avui el seu procés de renovació interna, en una reunió en la qual hi ha hagut estirada d'orelles als sis crítics que van dimitir la setmana passada, els motius dels quals per deixar els seus càrrecs no són "compartits" per la resta dels seus ja excompanys de direcció.

Davant les crítiques dels sis dirigents que van dimitir, tots ells pertanyents o pròxims a Poble Lliure, un dels corrents interns que es va mostrar procliu a investir Artur Mas i a permetre la tramitació dels Pressupostos per no posar en perill el procés sobiranista, avui la cúpula de la CUP s'ha reunit i ha avalat la feina feta per la formació.

Els diputats i exdiputats presents a la reunió d'avui han destacat que, "malgrat la duresa de l'últim període polític, la tasca assembleària i democràtica de la CUP ha estat el més acurada possible", segons ha informat la formació en un comunicat.

En canvi, el Secretariat Nacional "ha explicat que no comparteix els motius de les recents dimissions" i que "es va demanar a les persones dimissionàries que reconsideressin la seva decisió", sense èxit.

Amb la reunió d'avui, el Secretariat, ara en funcions, ha obert el període electoral intern per escollir els pròxims mesos la nova direcció.

El Consell Polític de la formació haurà d'aprovar les pròximes setmanes el reglament electoral, per poder obrir el període de presentació de les candidatures d'equips.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook