17 de gener de 2017
17.01.2017

Una dona pateix un atac de nervis durant la marxa lenta de taxistes a Barcelona

La protesta dels taxistes col·lapsa les rondes durant tres hores amb cues de fins a 17 quilòmetres

18.01.2017 | 09:59

Una dona va patir un atac de nervis durant la protesta dels taxistes que van col·lapsar les rodes ahir durant tres hores que van provocar cues de fins a 17 quilòmetres. La dona, que conduïa un utilitari va perdre els nervis a l'interior del seu vehicle en veure's atrapada per la protesta dels conductors.

La dona, que només crida que no ho sabia, entra en pànic i no pot fer res més que cridar davant la incredulitat de la resta de conductors que presencien l'escena.

La protesta dels taxistes ha finalitzat a les cinc de la tarda i ha provocat un col·lapse important a les rondes de Barcelona durant quatre hores, des de la una del migdia. La franja de més col·lapse s'ha produït entre les dues del migdia i les cinc de la tarda quan s'han registrat 17 quilòmetres de cues a la Ronda Litoral entre Zona Franca i la Trinitat en sentit Besòs, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. Per la seva banda, a la Ronda de Dalt s'han produït retencions des de la C-32 a Esplugues i fins a la Trinitat en sentit Besòs de fins a 14 quilòmetres i en sentit Llobregat també s'han registrat altres 11 quilòmetres des de Pedralbes fins a la Trinitat i altres dos fins a Santa Coloma de Gramenet a la pota nord.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Més informació

Enllaços recomanats: Premis cinema