11 de març de 2018
11.03.2018

Bosch es postula com «l'alcalde de les solucions» per Barcelona i veu ERC com l'opció més «inclusiva»

Neus Munté i Carles Agustí comencen a recollir avals per a les primàries del PDeCAT a a la Ciutat Comtal

11.03.2018 | 07:03

Alfred Bosch ha estat reelegit per la militància d'ERC com a candidat a l'alcaldia de Barcelona el 2019, amb un 87% dels vots, després d'haver estat l'únic candidat que s'hi presentava. Bosch es postula, a partir dels pròxims comicis municipals, com «l'alcalde de les solucions» després d'un mandat que, assegura, ha estat marcat pels «embolics» del govern municipal liderat per Ada Colau.

«Vam saludar la victòria de Barcelona en Comú, però amb el temps hem sabut assumir el desengany», va etzibar ahir el candidat republicà. Bosch creu que la candidatura d'ERC és la més «inclusiva» i la que millor representa la diversitat de «tota» Barcelona: «Som l'aparell mestre», va afegir el candidat.

Bosch va destacar la feina feta per ERC des de l'oposició i es va erigircom a peça clau en el tancament de la Model, l'arribada del metro a Zona Franca, l'impuls de la T-16 de transport públic o la rebaixa dels preus dels enterraments. «Imagineu què podríem fer des del govern», va exclamar. El candidat republicà assegura que «és l'hora» d'ERC «perquè guanyi Barcelona».


Recollida d'avals al PDeCAT

Per la seva banda, el PDeCAT de Barcelona va començar ahir el procés de recollida d'avals dels seus dos precandidats a les primàries per escollir el candidat a l'Alcaldia de Barcelona, a les quals s'han presentat Neus Munté i Carles Agustí.

En declaracions als mitjans, la presidenta del PDeCAT a Barcelona, Mercè Homs, va qualificard'exemplar el procés de primàries i ha destacat que ara comença un «procés de recollida d'avals, de debat, de propostes i d'explicar aquest somni que tant l'un com l'altre tenen ganes de compartir» amb la ciutadania.

Va explicar que Munté i Agustí hauran de recollir un mínim de 100 avals d'associats del partit i 500 de ciutadans de la ciutat per poder presentar-se definitivament a les primàries, que se celebraran entre l'11 i 12 de maig. L'exconsellera Munté va celebrar que el PDeCAT faci primàries per a escollir el candidat a l'alcaldia de la capital catalana.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit