26 de març de 2018
26.03.2018

Així va burlar Marta Rovira la policia espanyola

La líder republicana va comptar amb el suport de la seva família més propera per teixir un pla que no coneixien els seus propers

26.03.2018 | 21:27
Així va burlar Marta Rovira la policia espanyola

Molt poques persones coneixien la decisió de Marta Rovira de marxar a l'estranger abans que es fes pública la notícia. Segons va publicar ahir diari osonenc El 9 Nou, el marit de la republicana va viatjar la nit abans de la citació al Tribunal Suprem a Madrid. Ho va fer en cotxe i acompanyat per una dona que s´assemblava molt a Marta Rovira, per despistar els possibles agents que la seguien. Segons fonts properes a la família de Rovira, feia dies que se sentien vigilats per la policia espanyola.

El 9 Nou explica que el marit de Rovira va iniciar el trajecte poc després que acabés el ple del Parlament: «A aquella hora, els altres cinc diputats que estaven citats pel jutge Llarena ja sabien que Rovira havia iniciat el camí oposat a la capital espanyola. Ningú més, ni el cercle d'amics més propers». Diversos regidors de Vic van viatjar a Madrid l'endemà per fer costat a la seva «companya i amiga» i la notícia els va agafar completament per sorpresa, quan ERC va difondre la carta que anunciava que Rovira havia fugit de la justícia.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook