El Departament d'Ensenyament de la Generalitat ha xifrat en un 11,64% el seguiment de la vaga de personal docent amb les dades recollides a dos quarts de cinc de la tarda al 96,79% dels 2.899 centres públics del país. Durant la jornada també s'ha registrat aturada del laboral del PAS (Personal d'administració i serveis), entres les dotze i les dues del migdia, i el seguiment ha estat del 0,62%, segons indica la mateixa font. Pel que fa a la vaga de l'alumnat de secundària (als cursos de de tercer i quart d'ESO, de primer i segon de batxillerat i als cicles de formació professional de grau mitjà i de grau superior) la incidència als diferents territoris oscil·la entre el 17,43% i el 65,96%, amb dades recollides fins a les quatre de la tarda.

En el cas del professorat, al Consorci d'Educació de Barcelona és on el seguiment ha estat més alt, un 16,71%, i a Lleida és on ha estat menor, un 5,68%. Al personal del PAS, el percentatge més elevat ha estat a Tarragona, un 1,08%, i el més baix a Lleida, un 0,27%.

I pel que fa a l'alumnat, el seguiment més destacat ha estat al Vallès Occidental, amb un 65,96%, mentre que el més baix ha estat a l'àmbit Barcelona Comarques, amb un 17,43%.