Quatre persones han resultat ferides en un tiroteig a la via pública aquest dilluns al matí a la zona situada entre els carrers d'Urrutia i Montagut, al districte de Nou Barris de Barcelona.

Els quatre presenten ferides per arma de foc i han ingressat a l'Hospital Vall d'Hebron. Dos estan en estat crític, un molt greu i l'altre greu, segons han explicat des del centre hospitalari. Fonts coneixedores apunten a un enfrontament entre grups d'ètnia gitana. El presumpte autor ha fugit en cotxe, però la Guàrdia Urbana ha identificat la matrícula i la Policia Local de Sant Adrià de Besòs l'ha interceptat. Els quatre ocupants s'han lliurat als Mossos d'Esquadra, que els estan identificant.

Ho ha explicat en roda de premsa el conseller d'Interior, Miquel Buch. La Guàrdia Urbana havia pogut identificar la matrícula i això ha permès aturar el cotxe. Els fets han passat gairebé a dos quarts d'onze del matí. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha activat quatre unitats que no han pogut atendre els afectats, perquè ells mateixos s'han desplaçat a l'hospital per ser atesos.