18 de març de 2019
18.03.2019
Diari de Girona

Un barceloní busca el mòbil amb fotos de la seva filla, que va morir als quatre anys

Ofereix una recompensa de 500 euros pel mòbil si encara conté les fotografies

17.03.2019 | 23:39

Un home de Barcelona ha penjat diversos cartells per la ciutat demanant ajuda per recuperar el seu telèfon mòbil. El motiu és que en aquest terminal té les fotos dels últims nou mesos de vida de la seva filla, que va morir quan tenia només quatre anys.

L'afectat explica que «la còpia de seguretat no va funcionar: del disgust no puc menjar, ni dormir, només tinc ganes de plorar» i que el valor del mòbil és totalment sentimental, de manera que si el que li retorna l'ha robat o l'ha comprat sabent que era robat és una cosa que no li importa, és més, assegura que no farà preguntes al respecte.

A més, ofereix una recompensa de 500 euros pel mòbil si encara conté les fotografies i «en cas que estigui resetejat també m'interessa perquè hi ha possibilitat de recuperar les fotos». En aquest cas la recompensa serà de 400 euros i els altres 100 s'usarien per recuperar les fotos. Una usuària de Twitter va veure el cartell pels carrers de la ciutat i, commoguda, va decidir compartir-ho a l'esmentada xarxa social per així ajudar.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook