Dos homes estan hospitalitzats en estat greu després de ser tirotejats la nit de divendres al mig del carrer, al barri barceloní del Poblenou i al de Collblanc de L'Hospitalet de Llobregat, en dos successos que la policia investiga si estan relacionats.

Segons van informar fonts pròximes al cas, el primer tiroteig, que els Mossos d'Esquadra investiguen com un intent d'homicidi, va passar cap a les 10,30 hores de la nit de divendres al carrer Fernando Poo, al barri del Poblenou de Barcelona.

Un home que caminava pel carrer va quedar ferit greu després de rebre diversos trets, per part d'una altra persona, que va fugir després del tiroteig en un patinet.

El ferit, l'entorn del qual estan investigant els Mossos d'Esquadra per intentar descobrir el mòbil, es troba estable dins la gravetat, a l'Hospital del Mar de Barcelona.

Segon tiroteig a Collblanc

Quatre hores més tard, un altre home va ser tirotejat per una persona que, de forma sobtada, se li va acostar al mig del carrer. Concretament, es trobava a la carretera de Collblanc, a l'altra punta de Barcelona, limítrof amb el municipi de L'Hospitalet de Llobregat.

L'home també va quedar ferit greu i va estar traslladat a l'Hospital Joan Despí de Barcelona, sense que es temés per la seva vida.

Investigació policial

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per identificar als autors dels trets i estan intentant descobrir si els dos successos guarden relació, atès que les circumstàncies dels atacs són molt similars i han ocorregut amb escasses hores de diferència.

De moment, la policia catalana manté totes les hipòtesis obertes en relació amb aquests successos. De fet, els agents no descarten que aquests puguin obeir a una venjança, per la qual cosa estan investigant els entorns de les víctimes i prenent declaració als testimonis que van presenciar els fets. Finalment, els Mossos d'Esquadra resten a l'espera que els dos ferits es recuperin i així, poder interrogar-los. De moment, l'autor o autors dels fets estan en recerca i captura.