Els CDR tallen per segona jornada consecutiva vies importants de Barcelona com ara l'avinguda Meridiana -en una acció que es repeteix cada nit des del primer dia que es va fer pública la sentència del procés-, l'avinguda Diagonal, la ronda del Mig o la Gran Via. La Meridiana es talla a l'altura del carrer Fabra i Puig, però també hi ha un tall a la plaça de les Glòries. La Gran Via està tallada en dos punts, a l'altura del carrer Padilla i també a la zona de plaça Universitat, en aquest cas a causa de l'acampada d'estudiants contraris a la sentència del procés instal·lada en aquest punt des de finals d'octubre. La Diagonal es talla, com dimarts, a Maria Cristina, i també en aquest lloc es bloqueja la ronda del Mig.

El Servei Català de Trànsit ha informat que es fan desviaments obligatoris de la B-23 cap a les rondes per tal d'evitar els bloquejos.

En paral·lel els CDR han dut a terme altres accions de protesta a diversos punts del territori català, com per exemple a Osona, on han tallat la C-17 i la C-25 al seu pas per Gurb.