03 de febrer de 2020
03.02.2020
ÚLTIMA HORA
El jutge de vigilància penitenciària retira el tercer grau als polítics presos

El temporal Gloria arrossega 13 quilos d'haixix fins a una platja

Els Mossos d'Esquadra creuen que els fardells estaven lligats a una boia ancorada al fons del mar propera a la costa tarragonina

03.02.2020 | 16:30
Els fardells d'haixix recuperats

El temporal Gloria ha arrossegat 21 fardells amb 13 quilos d'haixix fins a una platja de Mont-roig del Camp (Baix Camp). Dilluns passat un veí va trobar la droga al voltant de les arrels d'uns arbres i va donar l'avís al vigilant municipal.

Els Mossos d'Esquadra, que es van fer càrrec de retirar els paquets, consideren que l'haixix va arribar fins allà a conseqüència del fort vent, l'onatge i les intenses precipitacions provocades per la borrasca que va afectar Catalunya del 20 al 23 de gener. Els investigadors apunten que els fardells estaven lligats a alguna boia flotant ancorada al fons del mar amb la clara intenció d'ocultar-los, però que el temporal els va acabar expulsant a l'exterior i les onades els van portar fins a la platja.

Els agents van obrir diligències policials per informar el jutjat de guàrdia de Reus, a qui s'ha sol·licitat la corresponent autorització per a la destrucció de la droga recuperada.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook