Dues urnes de l'1-O, una d'elles amb paperetes i precintada, estudis sobre política de seguretat i esport en una Catalunya independent o un informe sobre la «situació» dels Mossos d'Esquadra són alguns dels efectes que la Guàrdia Civil va intervenir als detinguts en l'operació Volhov. L'institut armat va entregar al jutge un informe en què detalla el llistat dels documents, dispositius electrònics i altres objectes confiscats a la vintena de detinguts en l'operació Volhov, entre els quals figuren els empresaris i excàrrecs de CDC i ERC David Madí i Xavier Vendrell.

En els registres, que es van allargar tota la jornada del passat 29 d'octubre, els agents van intervenir al domicili de David Madí una urna de plàstic com les que es van utilitzar per al referèndum d'independència del 2017.

També van trobar una urna de l'1-O, amb sobres i paperetes a l'interior i amb un precinte amb data 1 d'octubre del 2017, i diversos projectils antiavalots a la casa de Girona de l'empresari Josep Campmajó, a qui el jutge situa en el cercle de confiança de Josep Vendrell i vincula amb els desordres en les mobilitzacions del Tsunami Democràtic.

Entre la documentació intervinguda, que els agents de la Guàrdia Civil estan analitzant, figuren anàlisi sobre el futur d'una eventual República catalana i del paper del que al seu dia el Govern en va dir «estructures d'Estat», com els Mossos d'Esquadra.

De fet, Madí, Vendrell i l'empresari de la comunicació Oriol Soler van formar part de l'anomenat «estat major» que va organitzar en l'ombra el referèndum de l'1-O i entre els detinguts hi ha d'altres persones del cercle de confiança de l'expresident Carles Puigdemont, com l'historiador Josep Lluís Alay, que l'acompanyava quan va ser detingut a Alemanya.