Mossos i policies locals van identificar dissabte unes vint persones que participaven en un pícnic a Collbató per no respectar les mesures de seguretat i, un dia després, van aixecar actes a catorze persones que celebraven una festa en el soterrani d'un bar de Sant Cugat, en un cap de setmana en què s'han posat 2.830 denúncies.

Aquestes són algunes de les xifres que han aportat aquest dilluns el conseller d'Interior, Miquel Sàmper, i el comissari dels Mossos Miquel Esquius, en la roda de premsa telemàtica del Govern per valorar la situació epidemiològica de Catalunya.

Durant aquest cap de setmana, s'han interposat 2.830 denúncies per incomplir les mesures de seguretat contra la Covid, de les quals 36 corresponen a establiments, a les quals cal sumar les 179 actes aixeques la passada nit.

El titular d'Interior, d'entre tots els incidents, ha destacat la celebració amb un pícnic d'un aniversari en què van participar ahir a la tarda el passat dissabte 5 de desembre unes vint persones a Collbató (Baix Llobregat), que van ser identificades per la policia.

La matinada de diumenge 6 de desembre, van tancar un bar il·legal a Sant Cugat de Vallès (Vallès Occidental) en el qual hi havia catorze persones al seu soterrani saltant-se el toc de queda nocturn i les mesures seguretat, i que han estat denunciades.

Des del passat 23 de novembre, s'han posat més de 54.000 denúncies per vulnerar les mesures restrictives contra la pandèmia, de les quals més de 24.000 han anat a càrrec dels Mossos i unes 28.000 a les policies locals.

· Consulta tota la informació relacionada amb el coronavirus