27 de gener de 2021
27.01.2021
Diari de Girona

Una mare es retroba amb el seu nadó després de tres setmanes a l'UCI de l'Hospital del Mar

El nounat va rebre l'alta el passat dia 8 i Shamaila va haver d'acomiadar-se del seu petit per videotrucada

27.01.2021 | 20:19
Una mare es retroba amb el seu nadó després de tres setmanes a l'UCI de l'Hospital del Mar

Una dona s'ha retrobat amb el seu nadó després de passar tres setmanes ingressada per coronavirus a l'UCI de l'Hospital de la Mar de Barcelona, segons han informat aquest dimecres fonts de l'hospital.

Shamaila va ingressar el 4 de gener i el dia 6 se li va practicar una cesària per seguretat. El nen va néixer bé, però la patologia de la mare es va complicar i va quedar ingressada a l'UCI fins a aquest dimarts.

El nadó va rebre l'alta el 8 de gener i la seva mare es va acomiadar per videotrucada. Fins a aquest dimarts, quan Shamaila ha pogut sortir al Passeig Marítim de Barcelona -on està situat l'Hospital de la Mar- i veure al seu marit, les seves dues filles grans i al nounat.

La sortida forma part del programa d'humanització de l'UCI, unes sortides que es fan sota criteri mèdic i amb un protocol molt estricte, sempre que es consideri que poden afavorir la recuperació dels pacients.

La Conselleria de Salut de la Generalitat ha destacat en un tuit que la mare s'hagi pogut retrobar amb el nounat després d'estar ingressada a l'UCI gràcies al programa.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook