Segueix la recerca d'una segona possible víctima arrossegada per una riuada a Ullastrell

S'ha desplegat un ampli dispositiu amb unitats terrestres, canines, drons i membres del GRAE Subaquàtic dels Bombers

ACN

Les tasques de recerca a la riera de Gaià d'Ullastrell, al Vallès Occidental, s'han ampliat a la zona compresa entre Viladecavalls i el riu Llobregat. Ho han indicat fonts dels Bombers de la Generalitat a l'ACN. Conjuntament amb els Mossos, s'han delimitat vuit sectors de treball al llarg de tot el torrent i fins la desembocadura. Una de les principals hipòtesis és que la segona persona que hauria desaparegut a causa de les fortes pluges de dimarts, una dona, hauria estat arrossegada pel corrent. Les tasques s'han reprès aquest dijous després que dimecres per la nit aparegués un vehicle amb un cadàver al seu interior. Els Bombers han desplaçat fins el punt vuit unitats terrestres, així com canines, drons i membres del GRAE subaquàtic.

D’acord amb fonts dels Bombers, a hores d’ara tres equips de treball mixtes pentinen la zona que s’ha dividit en vuit sectors d’interès. 

Recerca d'una segona possible víctima arrossegada per una riuada a Ullastrell

Recerca d'una segona possible víctima arrossegada per una riuada a Ullastrell / ACN

L'alcalde d'Ullastrell, Jaume Puig, va explicar a l'ACN que la víctima no era un veí del municipi, i que el cotxe presentava signes evidents d'haver estat arrossegat de forma violenta per la riuada. Els Mossos han descartat indicis de criminalitat.