Els treballs de modernització, que comportaran una inversió superior als 100.000 euros, es concentraran a la zona d'andanes, on es construirà una marquesina refugi de formigó a l'andana principal i es rehabilitarà la marquesina existent a la segona andana. També es construirà una rampa d'accés a la zona destinada a aparcament per adaptar el pas a persones amb dificultats de mobilitat.

D'altra banda, a l'edifici de viatgers hi haurà una rehabilitació integral de la façana que inclourà reparacions de fusteria i cristalleria i l'aplicació d'un tractament per a evitar humitats. Paral·lelament, es renovaran la coberta i les cornises i es procedirà a la demolició d'un edifici annex, que es troba en desús. A l'entorn de l'estació, es sanejarà i adequarà la vegetació i es rehabilitaran els tancaments. Els treballs es completaran amb millores en el paviment i operacions d'ofici de paleta i pintura.

En la mateixa línia ferroviària entre Barcelona i Portbou, Adif està portant a terme en l'actualitat obres de modernització en les estacions de Flaçà i Caldes de Malavella, ha finalitzat la rehabilitació de l'estació de Colera i també ha adjudicat la millora de l'estació de Sant Jordi Desvalls. Aquestes actuacions suposen una inversió global aproximada d'1,7 milions d'euros.