28 de novembre de 2008
28.11.2008

ERC critica la gestió de l'equip de govern en la pilona del carrer Nou de Figueres

28.11.2008 | 01:00

El grup municipal d'ERC a Figueres ha titllat a l'equip de govern "d'incapaç a l'hora de fer funcionar la pilona del carrer Nou" provocat el caos circulatori a la zona com un "fet habitual". Segons esquerra, cada tarda i els caps de setmana "el tram d'accés a la Rambla es col·lapsa a causa de les deficients indicacions i la manca de mesures de restricció del trànsit".
Des d'ERC asseguren que, fins i tot, alguns dels vehicles que circulen per aquesta zona"davant d'un control tant poc rigurós, se'ls salten i burlen la pilona passant per l'espai que queda a cada costat". En aquest sentit, el grup municipal insisteix que aquesta situació "perjudica diàriament a una gran quantitat de veïns de Figueres i rodalies que es veuen immersos en un caos circulatori totalment evitable provocat per la deixadesa i la manca de capacitat municipal".
Per aquest motiu, diuen, insten a l'equip de govern "reiterant la petició feta fa pocs mesos" a adoptar les mesures necessàries "per tal de reordenar el trànsit en aquesta cèntrica zona".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema