Segueix-nos a les xarxes socials:

El creuer formatiu de Palamós permet als participants conèixer la visió del client

Tant l'Ajuntament com les entitats turístiques que hi van participar el valoren molt positivament

El Museu de la Pesca de Palamós va acollir ahir la reunió de la setantena de comerciants i de representants d'entitats turístiques que a principis d'aquest mes van participar del viatge de treball i formació a bord d'un creuer turístic. Aquesta proposta pionera va ser organitzada per l'Ajuntament de Palamós amb la col·laboració de la Diputació de Girona i Ports de la Generalitat, amb l'objectiu d'extreure conclusions que permetin millorar l'oferta de la vila com a destí de creuers. Aquesta iniciativa va permetre als seus participants conèixer en primera persona i a bord d'un creuer tot aquest món, analitzant els costums d'aquest perfil de viatger, les seves preferències d'oci, el seu comportament en els ports de recalada.

També hi va haver a bord del vaixell conferències relacionades amb el turisme de creuers a càrrec d'especialistes i ponents. Mitjançant aquest viatge la delegació palamosina va poder aprofundir en aquelles propostes comercials i turístiques que s'ofereixen als creueristes en altres ports de la Mediterrània, amb àmplia tradició d'estades de creuers.

Un cop al municipi, l'Ajuntament de Palamós i les entitats turístiques i comercials de la vila han valorat molt positivament l'experiència d'aquest creuer, marcant a partir d'ara les línies d'actuació a emprendre en un treball conjunt de tots i cadascun dels agents participants.

Per a l'Ajuntament de Palamós aquesta ha de ser una aposta de ciutat que permeti consolidar el municipi com a segon port de creuers de Catalunya. Per això es considera imprescindible la cohesió de totes les entitats i administracions participants, que properament signaran un document de treball conjunt on s'especifiquin les propostes i els objectius.

En aquesta línia es considera bàsic poder potenciar i millorar tota la façana marítima de la vila, i no tan sols la de l'àmbit més portuari. Amb aquest objectiu cal destacar que en breu s'iniciarà la redacció del Pla especial del port, una eina bàsica per aquesta proposta i en la qual caldrà l'aportació i la implicació de tots els agents participants.

Prem per veure més contingut per a tu