09 de gener de 2009
09.01.2009

El Tribunal de Comptes investiga un forat de 447 ? a Correus de Blanes

Un treballador que feia substitucions va malversar suposadament fons de la venda de productes d'oficina

09.01.2009 | 01:00
L´oficina de Correus de Blanes és objecte d´una investigació.

El Tribunal de Comptes de Madrid té obert un procediment durant el qual s'intentarà dirimir què ha passat amb un descobert de 447,10 euros que es va detectar a l'oficina de Correus i Telègrafs de Blanes. El forat es relaciona amb presumptes irregularitats en el fons de provisió i venda de productes a la venda a l'oficina.

Els fets van ocórrer fa uns dos anys, quan un treballador de l'oficina blanenca que estava fent substitucions va ser investigat per la mateixa administració de Correus davant l'advertència d'irregularitats comptables. Arran la inspecció, el treballador va ser objecte d'un expedient i ara la justícia ha pres cartes en l'assumpte.

Darrerament, un altre conflicte va esquitxar el servei de Correus de la Selva Marítima. Un carter de Lloret de Mar ha estat expedientat per, suposadament, haver notificat de manera incorrecta un certificat. L'afectat, que no va rebre a temps una notificació administrativa, ha interposat una denúncia. Els treballadors de Correus expedientats poden acabar essent inhabilitats per a les seves funcions, si es demostra que la falta comesa ha estat greu. Ahir els serveis de Correus i Telègrafs de Catalunya no es van prestar a comentar els detalls del cas blanenc.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook