Segueix-nos a les xarxes socials:

La Fira de la Fesolada de Santa Pau es converteix en la festa d'hivern del poble

Santa Pau farà la Fira de la Fesolada el proper 18 de gener. L'acte central de l'esdeveniment serà la degustació de diferents plats elabrorats amb fesols de Santa Pau a la plaça Major que tindrà lloc al voltant de les 12 del migida. Paral·lelament hi haurà una Missa Solemne a l'església parroquial en honor al patró de la Fira, Sant Antoni Abat. A la una del migdia, les autoritats atorgaran el Fesol d'Or.

La fesolada no es limita a la degustació, a la qual participaran 14 restaurants, sinó que es tracta d'unes autèntiques festes del fesol de Santa Pau. Així, els actes començaran ja el dissabte 17 de gener amb un cafè concert a càrrec del grup Cafè Trio a la sala d'Actes del Centre Cívic. Tot seguit tindrà lloc un gran ball.

El diumenge es preveu que s'iniciï amb la instal·lació de les nombroses parades que solen establir-se als carrer del nucli medieval. A partir de les 11, hi haurà la cercavila i animació al carrer. A 3/4 de 12 del migdia el Cor Parroquial cantarà els goigs de Santa Pau. A la tarda hi haurà sardanes i actuació de la faràndula.

Prem per veure més contingut per a tu