Els amants eròtics de Tossa s'han enfadat amb l'Ajuntament davant l'ordenança que els impedeix amanyagar-se i practicar el coit a la platja com les morses en zel. Per mostrar el seu rebuig i desafecció a la normativa han decidit pintar dos vehicles policials i punxar-ne una roda. A més, han emplenat la població de pintades que insten al sexe a la platja, calumnien i insulten membres de l'equip de govern i el partit que representen.

Els autors de les proclames sex on the beach han demanat per escrit a la policia que els deixi seguir gaudint de la carn sense sancionar-los i ho han fet guixant damunt el capó d'un dels cotxes: "més follar, menys sancionar".

Tampoc s'han estat de reclamar-ho a l'Ajuntament però, en comptes d'entrar-ho per registre, han trobat millor inscriure-ho a la façana de l'edifici consistorial. La pintada ja ha estat esborrada.

La policia explica que es tracta d'una provocació de gent que es pensa que l'ordenança té un afany recaptatori. D'altra banda, assegura que s'està preparant un dispositiu per dissabte, 30 de maig, de cara a la convocatòria que s'ha realitzat via Facebookper protestar a la platja Gran de la vila contra la normativa.

Els autors de les pintades als cotxes policials han infestat Tossa de guixades en contra de diversos regidors als quals han calumniat i sobre els quals han emès greus acusacions titllant-los de tenir una conducta poc humanitària en la seva intimitat.

La policia explica que, de moment, desconeix l'autoria dels que han realitzat el seguit de pintades per tota la població i han atacat els vehicles policials. Tot i això, els agents asseguren que els autors materials de les inscripcions als vehicles policials van actuar a la nit o de matinada. Expliquen que van aprofitar que hi havia un dels tres cotxes patrulla realitzant tasques de vigilància per la població per punxar la roda d'un dels vehicles estacionats davant la comissaria i pintar-lo.

Totes les pintades de la població s'estan esborrant amb urgència.