La Biblioteca Comarcal de Blanes ha començat aquest mes el projecte de préstec a domicili anomenat de la biblioteca a casa. Està adreçat a aquelles persones que per motius diversos veuen afectada la seva mobilitat i no poden desplaçar-se fins a la biblioteca, com ara. Aquesta iniciativa té l'objectiu de cobrir les necessitats de lectura i l'accés a la informació i a la cultura d'aquest sector de la població i millorar, per tant, la seva qualitat de vida.

Des de la biblioteca s'ha establert contacte amb tots aquells agents socials i mèdics que poden detectar aquesta necessitat en la població. Tanmateix, la biblioteca pot comptar amb l'ajuda desinteressada d'una borsa de voluntaris, gràcies a la col·laboració de l'Associació de Voluntariat Blanenc.

I amb aquest projecte s'establirà un sistema periòdic de tramesa de documents perquè aquests arribin als usuaris amb una periodicitat setmanal o quinzenal. D'aquesta manera la biblioteca Comarcal de Blanes garanteix la igualtat d'accés a tothom.