Una patrulla mixta formada per la Policia Local de Tordera i els Mossos d'Esquadra va detenir la matinada de dimecres a Tordera tres persones com a presumptes autores d'un delicte de robatori amb força, segons recull Ràdio Tordera. Els agents van localitzar a la una de la matinada tres individus encaputxats mentre intentaven perpetrar un robatori a una casa de Mas Reixach.

Les tres persones van ser detingudes i traslladades a les dependències dels Mossos a Pineda, on s'instrueixen les diligències del cas. L'actuació de dimecres a la nit és el resultat d'un dispositiu conjunt que darrerament està duent a terme la Policia Local i els Mossos d'Esquadra i que s'emmarca dins un Pla de vigilància preventiva a les urbanitzacions de Tordera.

Per altra banda, aquesta setmana el jutjat d'instrucció número 2 de Santa Coloma de Farners va decretar la llibertat sota pagament d'una fiança de 6.000 euros per a l'aturat, veí de Tordera, que va confessar haver assaltat cinc gasolineres a la Selva "per necessitat". Com a mesures cautelars, el jutge va ordenar la retenció del passaport de l'imputat, un veí de Tordera de 36 anys, així com la seva compareixença setmanal al jutjat.

La defensa, exercida pel lletrat Daniel Muntada, va destacar el suport econòmic i moral de la família. La família ha aportat diners per sufragar el que havia robat en els assalts, i documentació que acredita la bona conducta que havia tingut l'imputat i la penúria econòmica que passava darrerament. També hi ha ajudat el fet que l'acusat no té antecedents policials ni penals. Aquests aspectes, i la convicció que no hi ha risc de fugida. L'imputat va ingressar a presó el 3 de febrer.