Solidaritat Catalana i Reagrupament aniran junts a les properes eleccions municipals a Figueres. Núria Bartolich serà qui encapçalarà la llista i Xavier Torra, de Reagrupament, s'hi incorporarà en un lloc destacat. L'acord entre ambdues formacions té com a objectiu "sumar en el projecte independentista i de regeneració democràtica".

"El repte és molt gran, però SI+Rcat es comprometen a basar la política municipal en la formulació de solucions reals per als problemes de la ciutadania i sense decorats superflus", assegura Bartolich. I és que, segons explica, l'aposta de la formació passa per "canviar la manera de fer d'un Ajuntament encallat en mètodes tradicionals" i apostar "per una nova manera de fer política" als consistoris on la prioritat sigui "atendre les necessitats de les persones i no col·locar assessors a dojo".

Solidaritat encara està acabant de crear la seva estructura comarcal i, el passat divendres, va rebre la visita de Toni Strubell i Santi Niell en un sopar conjunt a Figueres amb l'executiva comarcal i la local.