Segueix-nos a les xarxes socials:

El PP confirma Olmedo a Figueres i Martínez a Lloret

M. Ángeles Sánchez encapçalarà la llista a Sant Feliu de Guíxols i Salvador Tordera ho farà a Blanes

El PP està apostant clarament per la renovació de cara a les properes municipals i pe raixò estrenarà candidats a Lloret de Mar, Blanes, Sant Feliu de Guíxols, Figueres i Roses. A Palafrugell, en canvi, han decidit apostar de nou per l'actual regidora, Laura Galiana.

Després de mesos de lluites internes, la direcció provincial del PP ha confirmat definitivament que la presidenta de la secció local de Figueres, Maria Àngels Olmedo, serà la nova candidata popular a la capital altempordanesa. Olmedo té 52 anys i és mestressa de casa.

La renovació també ha arribat a Lloret de Mar, on l'empresari del sector sanitari i hospitalari Enric Martínez, de 42 anys. Martínez substituirà d'aquesta manera Santiago Ontañón, darrer cap de llista i actual regidor al Govern local.

A Blanes, el nou cap de llista serà Salvador Tordera, de 51 anys, que prendrà el relleu a l'actual regidor de Medi Ambient, Celestino Lillo, que anirà de número 2. Tordera és actualment el gerent de l'empresa Drinks Mar S.A.

A Sant Feliu de Guíxols, Maria Ángeles Sánchez, empresària del sector de serveis de 61 anys, serà l'encarregada d'aconseguir que els populars entrin a l'Ajuntament, on actualment no tenen representació.

Mentrestant, a Roses, Manel Escobar, de 43 anys i actual regidor i portaveu, serà l'encarregat d'encapçalar aquest cop el projecte popular a la localitat alempordanesa. Escobar també és el president de la secció local del partit.

Finalment, a Palafrugell el partit ha optat per donar continuïtat a l'advocada Laura Galiana, de 42 anys, que actualment és la única regidora que tenen al consistori. Galiana va ser la número 2 d'Enric Millo a les darreres eleccions al Parlament.

Prem per veure més contingut per a tu