Segueix-nos a les xarxes socials:

Els Mossos prometen que els reforços d'estiu seran suficients als llocs de costa

Els nous inspectors de Trànsit, Roses i Sant Feliu es reuneixen amb el delegat del Govern

Els Mossos prometen que els reforços d'estiu seran suficients als llocs de costaesperança padilla

Els reforços d'estiu que els Mossos d'Esquadra rebran un cop s'acabi el curs de l'Institut de Seguretat seran suficients per garantir la seguretat a les zones de costa per a l'estiu que s'acosta, va assegurar ahir el cap de la regió policial de Girona, el comissari Joaquim Belen?guer. Interior encara no ha passat dades al respecte però els reforços arribaran i a l'octubre es complementaran amb l'arribada de nous agents que ja han triat Girona com a destí fix.

D'atra banda, els nous inspectors dels Mossos d'Esquadra que recentment han pres possessió a la regió policial de Girona van reunir-se ahir amb el delegat del Govern Eudald Casadesús, amb el cap dels serveis territorials d'Interior a Girona, Albert Ballesta i també amb el comissari Belenguer i la sotscap de la regió Alícia Moriana. Els nomenaments -al capdavant dels serveis regionals de Trànsit i les comissaries seus d'àrees bàsiques policials (ABP) de Roses i Sant Feliu de Guíxols- responen a la voluntat del cos de posar alts càrrecs al capdavant de seccions policials un cop els Mossos han adquirit suficients inspectors.

Així, l'inspector Pedro Castrejón és el nou cap de Trànsit a Girona en substitució del sotsinspector Jaume Franco, que passa a manar aquest servei a Figueres. A Roses, l'inspector Xavier Domènech substitueix el també inspector David Castro, que al seu torn passa a comandar la comissaria de Sant Feliu en substitució del sotsinspector Francesc Casanovas, nou cap de Seguretat Ciutadana a Girona.

Prem per veure més contingut per a tu