Segueix-nos a les xarxes socials:

El nou equip de govern de Torroella tindrà 3 noves àrees de gestió municipal

CiU ocuparà 13 regidories mentre que L'EST n'obtindrà 7 i el PP es quedarà amb una

El nou govern municipal de Torroella de Montgrí comptarà amb tres noves àrees respecte a l'anterior mandat. El consistori va informar ahir del nou organigrama que tindrà el consistori abans d'aprovar-lo el dimarts de la setmana que ve. En aquest sentit, el canvi més notable entre el cartipàs que hi havia fins ara i el que ha presentat el nou equip de govern (format per CiU, L'EST i PP) està en la formació de les regidories de Seguretat Ciutadana, Mobilitat Urbana i la que englobarà la brigada municipal (UOM).

Aquestes àrees de gestió abans estaven fusionades en altres àrees com la de Seguretat Municipal i UOM (que formava part de la macroàrea de gestió interna), i ara englobaran la macroàrea que s'encarrega dels "serveis a les persones". El responsable d'aquesta serà Joan Ramon Aladid, que també ocuparà el càrrec de regidor d'Esports i la brigada municipal.

CiU és la força més votada en les passades eleccions, per tant, es farà càrrec de la major part de regidories (un total de 13). D'Hisenda i Secretaria s'encarregarà l'alcalde, Jordi Cordón, que també portarà la cartera de Participació Ciutadana i Consells de Barri. La número 2 de la llista convergent, Sandra Bartomeus serà la tinent d'alcalde i portarà les regidories de Medi Ambient i Urbanisme, Habitatge i Paisatge Urbà. El polític de CiU que ocuparà més càrrecs serà el número 3, Francesc Xico Puig, que encapçalarà les àrees de Comunicació, Món Rural, Espai Ter, Promoció Econòmica i Comerç, i Mobilitat Urbana (taxis i transport públic). Pel que fa a Núria Bosch, agafarà Cultura, Can Quintana i Activitats Culturals i Festes.

Els socis de govern de CiU, L'EST i el PP tindran a la seva responsabilitat les vuit regidories ?restants. La cap de llista de l'EST, Sílvia Comas governarà en les àrees de Joventut, a més de ser la segona tinent d'alcalde i la presidenta del Consell Municipal de l'Estartit. Genís Dalmau ocuparà les regidories de Recursos Humans i Turisme, mentre que Sandra Pibernat ho farà amb Educació, Salut i Acció Social. L'únic regidor del PP, Andrés Navarrete es farà càrrec de Seguretat Ciutadana.

Ahir l'alcalde de la localitat, Jordi Cordón manifestava que com a mínim tindran dedicació exclusiva en les tasques del consistori ell mateix i la tinent d'alcalde Sandra Bartomeus, a l'espera que ho vagin confirmant els altres regidors al llarg d'aquesta setmana. Dimarts que ve es presentarà en ple municipal el cartipàs amb totes les regidories.

Prem per veure més contingut per a tu