Creen la marca "Cuina de les Carboneres" a la Vall del Llémena
La iniciativa parteix dels vuit restaurants associats per promocionar la gastronomia de la zona
Vuit restaurant de la Vall de Llémena s'han associat sota la nova marca comercial "Cuina de les Carboneres", amb l'objectiu de promoure la gastronomia de la zona i convertir-se en un dels principals atractius turístics de la Vall.
Entre els associats hi ha tres restaurants de Canet d'Adri: Can Joan d'Adri, El Celler de l'Adroher i la Sala Canet; tres de Sant Gregori: El Racó d'en Pep, Ocells Perduts i Rostisseria El Paratge; un de Cartellà: Can Xifrà; i un de Granollers Rocacorba: Can Perot. La iniciativa té les portes obertes i aquests restaurants esperen que en el futur s'hi vagin incorporant nous associats per fer crèixer la marca i la seva popularitat. La marca "Cuina de les Carboneres" vol ser un homenatge a l'ofici dels antics carboners que el segle passat feinejaven a la Vall. Abans de l'arribada del gas i l'electricitat, els cuiners de la Vall utilitzaven el carbó en els seus fogons.
Més a Comarques
-
Els pagesos gironins tornen a tallar carreteres en protesta per la gestió de la sequera
-
Els embassaments del sistema Ter-Llobregat s’acosten al 20% gràcies a les últimes pluges
-
Les llevadores alerten de la manca de professionals per atendre parts a casa
-
El ple de Ripoll aprova una moció perquè no es facin actes de campanya del 12-M per la festa major