L'Ajuntament i el teixit associatiu de Blanes preparen la VI Fira d'Entitats, marcada per l'austeritat.

Després d'una primera reunió que es va fer a finals de març, aquest mes de maig hi ha hagut una nova trobada amb les entitats de tots els àmbits interessades a participar-hi. Segons fonts municipals, fins ara ja s'hi han inscrit 35 entitats i s'ha ampliat el termini, vist l'interès que ha generat l'organització d'aquest esdeveniment, que tindrà lloc el darrer cap de setmana de setembre, és a dir: els dies 29 i 30.

La primera tinenta d'alcalde de Benestar i Ciutadania, Lourdes Fàbrega, va destacar que a les dues trobades que s'han fet s'ha demanat a les entitats un esforç d'austeritat per poder mantenir la Fira. Si fa dos anys el pressupost va ser d'uns 28.000 euros, actualment la xifra que s'ha donat perquè treballi la Comissió Organitzadora és inferior als 12.000 euros.

Un dels aspectes que es va comentar a la darrera reunió per reduir costos va ser les característiques que tindran els espais que allotjaran les entitats. Una de les opcions és instal·lar carpes de lona que substituirien els estands d'aspecte més sòlid que hi havia hagut fins ara. La Fira d'Entitats d'aquest 2012 està previst que també compti amb actuacions i activitats complementàries.