17 de maig de 2012
17.05.2012
40 Años
40 Años

Blanes prepara el seu "Girona 10" per al cap de setmana del 9 i 10 de juny

A la localitat de la Selva, s'oferiran menús i allotjament als hotels per 12 euros i es farà també una "shoppimg night" i altres activitats

17.05.2012 | 02:00
Participants en el "Girona 10" a la plaça del Lleó de Girona.

L'Ajuntament de Blanes està preparant el seu particular "Girona 10" per al cap de setmana del 8, 9 i 10 de juny com a iniciativa per promocionar la ciutat i generar activitat econòmica al municipi. La iniciativa gironina es basava en oferir l'allotjament dels hotels i menús de restaurants a 10 euros per persona, a més de tot un seguit de descomptes als comerços de la ciutat. A diferència de Girona, però, a Blanes tot serà a 12 euros i l'Ajuntament vol crear un cap de setmana farcit d'activitats que permeti posar la ciutat al punt de mira del turisme.
De moment, la iniciativa està molt a les beceroles i encara no se sap quants hotels, restaurants o comerços hi participaran. L'Ajuntament, però, està treballant amb els diferents actors implicats per crear un cap de setmana ple d'activitats. Així, doncs, a banda de les ofertes dels hotels i els restaruants a 12 euros, el dissabte se celebrarà un "shopping night", de manera que el dissabte les botigues de la localitat podran obrir també de nit com un element més de promoció. Des del consistori també s'ha demanat la implicació i participació de les entitats culturals de Blanes perquè puguin fer espectacles al carrer que amenitzin el cap de setmana, malgrat que se'ls ha informat que l'ajuda no podrà ser remunerada.
Per ara, doncs, la iniciativa va agafant forma amb el treball de tots els actors. El projecte de Blanes, però, encara no té un nom que permeti identificar-la com va ser el de "Girona 10", que va triomfar ràpidament.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema