09 de agost de 2012
09.08.2012

Setge a l'alcohol al carrer

La Policia Local aixeca 233 actes per consum a la via pública en horari nocturn en un mes i mig, i que són sancionades amb 150 euros

09.08.2012 | 02:00
Beguda comissada per la Policia Local de Platja d´Aro.

L'operatiu d'estiu de la Policia Local de Castell-Platja d'Aro, iniciat el 18 de juny, ha arribat al 31 de juliol amb l'aixecament de 310 actes per infraccions administratives. D'aquestes, 233 corresponen a actes per consum d'alcohol a la via pública en aplicació de l'ordenança municipal de la venda i consum de begudes alcohòliques que, segons el cap de la Policia Local David Puertas, prohibeix el seu consum al carrer fora dels llocs autoritzats entre les onze de la nit i les set del matí. El cos municipal també ha aixecat 22 actes per consum de droga al carer; cinc per incompliment d'horaris d'obertura en locals d'oci; 33 per venda ambulant (s'han comissat joies, joguines, ullers, rellotges, carteres, CD i DVD pirates) i per activitats no autoritzades al carrer com fer d'estàtua humana; i quatre per dur animals a la platja.
Puertas ha explicat que es fa un seguiment especial al consum d'alcohol al carrer en horari nocturn per garantir el descans dels veïns i reduir l'efecte del botellón. En aquest sentit, el cap del cos ha manifestat que el grup més nombrós sancionat ha estat un de 12 persones, en que s'ha aixecat acta a cadascú. A més del decomís de l'alcohol, cada acta suposa una sanció de 150 euros. David Puertas ha afegit que els agents també fan molta incidència en la venda ambulant a la localitat ja que "suposa un risc pel comprador" perquè no sap el que compra i és competència pels comerciants.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema