Segueix-nos a les xarxes socials:

S'exhaureixen per Internet els bitllets del segon tren per anar a la manifestació

L'Ajuntament de Figueres posa a la venda avui al matí les últimes 120 butlletes, que només es poden comprar de manera presencial

La manifestació que es farà l'11 de setembre Barcelona sota el lema "Catalunya, nou Estat d'Europa" tindrà una destacada presència gironina. Els ajuntaments de Girona i Figueres van anunciar dissabte que posaven a disposició un tren per anar a la manifestació. Vist l'interès de la societat gironina per assistir a una manifestació que es preveu multitudinària i amb la rapidesa amb la qual es van esgotar els bitllets del primer tren (dimecres), els dos consistoris van posar ahir a la venda els tiquets per un segon comboi. Al migdia, però, ja s'havien esgotat els 280 tiquets que es podien adquirir a través de la xarxa.

A part, també existia la possibilitat de comprar els bitllets de manera presencial. A les set de la tarda d'ahir només quedaven una trentena dels 120 bitllets que venia l'Oficina de Turisme de Girona. Per altra banda, a l'Ajuntament de Figueres les butlletes van arribar a primera hora de la tarda ja que s'imprimien a Girona. Així, en la seu de l'Ajuntament de Figueres es posen a la venda avui entre les vuit del matí i les tres de la tarda els darrers 120 bitllets per a aquest segon tren. El preu és de 10 euros per als adults i 5 per als menors de 14 anys.

La manifestació convocada per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) comença el dia 11 a la cruïlla de Gran Via amb Passeig de Gràcia a les sis de la tarda. Tres hores abans sortirà de Figueres el primer tren i a les 15.25 arribarà a Girona. El segon comboi començarà el seu recorregut a Figueres deu minuts més tard que el primer.

Un cop acabi la manifestació, està previst que a les nou de la nit surti el primer tren direcció Figueres i que el segon ho faci també minuts més tard.

UPyD vol suprimir els trens

El partit polític UPyD a Catalunya va exigir al Govern anul·lar els trens que han impulsat els dos ajuntaments gironins per anar a la manifestació independentista. En un comunicat, el partit assegurava que la iniciativa dels consistoris constitueix "una clara desviació de poder i una malversació de fons públic per a fins diferents".

Prem per veure més contingut per a tu