01 de agost de 2013
01.08.2013

El Club Natació de Banyoles acull la gravació d'anuncis com un amb Adriana Karembeu

01.08.2013 | 10:07
Un moment de l´última sessió de gravació de l´anunci televisiu, a tocar de l´estany de Banyoles.

L'estany i, més concretament, les instal·lacions del Club Natació Banyoles, s'ha convertit en un plató de rodatge per a la gravació d'un anunci televisiu d'una filial de Sony. Ahir es va dur a terme l'última sessió d'uns enregistraments que es van iniciar diumenge i han mobilitzat 200 figurants, a mes de quatre autocars, camions i furgonetes amb material.

El que va finalitzar ahir no ha estat l'únic espot publicitari enregistrat recentment en aquest espai, ja que fa unes setmanes i durant tres dies també es va gravar un anunci de l'empresa McDonald's -que va protagonitzar l'actriu i model Adriana Karembeu i que ja es pot veure a les xarxes socials, segons informava Ràdio Banyoles-. A principis de la temporada d'estiu, encara es van enregistrar dos anuncis més.

El Club Natació Banyoles cobra per a la utilització dels seus equipaments i els diners que aconsegueix de gravacions es reinverteixen en la millora de les seves instal·lacions, tal com informava la mateixa emissora. Com a resultat d'aquests ingressos extraordinaris, al setembre es començaran unes obres de reforma a la part exterior de l'entrada del club.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema