Segueix-nos a les xarxes socials:

Rodalies ofereix un bitllet de tren i bus per arribar a Blanes

Els tiquets es podran comprar en totes les estacions entre Portbou i Sils i no suposa descomptes

Els clients de la línia RG1 disposaran a partir de dilluns d'un nou bitllet combinat. Es tracta del "Tren + Bus Pujol" que inclou el viatge en tren fins a Blanes i el desplaçament en autobús des de l'estació de trens d'aquesta localitat fins al nucli urbà del poble o d'altres municipis com Lloret de Mar i Tossa de Mar. El tiquet es podrà adquirir a les taquilles de les estacions de la línia RG1, entre Sils i Portbou, i no suposa una millora en el preu, que costa igual que els dos bitllets per separat. Des de Rodalies de Catalunya subratllen que de dilluns a divendres hi ha setze trens, vuit per sentit, que connecten les comarques de l'Alt Empordà, el Gironès i la Selva amb el Maresme.

El nou bitllet combinat es podrà adquirir a qualsevol taquilla de la línia RG1 entre Sils i Portbou a partir de l'1 de setembre. La línia RG1 és la que uneix les comarques gironines amb el Maresme, des de Porbou passant per Figueres, Blanes i Girona fins arribar a Mataró.

El bitllet inclou el viatge en tren de Rodalies de Catalunya fins a l'estació de Blanes i el desplaçament en autobús des de l'estació de trens d'aquesta localitat selvatana fins al nucli urbà del poble o d'altres localitats com Lloret de Mar i Tossa de Mar. Durant el cap de setmana, l'oferta de la línia RG1 es manté amb trens directes, de 31 minuts, que connecten Girona amb Blanes.

Prem per veure més contingut per a tu