Els 336 litres d'aigua per metre quadrat que van caure el passat 29 de novembre en tan sols 24 hores a la zona dels Ports, al Baix Ebre, on al novembre s'han recollit més de 512 litres per metre quadrat, és la xifra més alta registrada mai en una estació meteorològica de Catalunya. Segons el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), el temporal de llevant que ha arrasat durant quatre dies Catalunya ha deixat també altres registres històrics. El total mensual acumulat a l'estació de Vinebre (Ribera d'Ebre), que ha estat de 189,8 litres, és el segon més destacat en un mes de novembre, després del màxim que es va registrar al novembre de 1967, fa 47 anys, amb 372 litres. Igualment, a la Granadella (Garrigues), amb 144,5 litres recollits, és el segon novembre més plujós després del novembre de 1967, quan van caure 211,5 litres per metre quadrat.

Els 109,4 litres d'aigua per metre quadrat de novembre d'aquest any caiguts a Cervera (Segarra) és la quantitat més elevada d'un mes de novembre en aquesta localitat des de 1915, fa 100 anys.

La llevantada però també ha tingut conseqüències a la Catalunya Nord. Carreteres tallades, problemes amb el transport ferroviari, desbordament de rius i rieres i una persona morta. Aquest és el balanç del temporal que aquest cap de setmana ha fet estralls a la Catalunya del Nord. Aquest dilluns, el transport escolar es va suspendre pel mal estat de les carreteres i diumenge 3.500 persones van haver de ser desallotjades de casa seva per evitar danys majors a causa de la crescuda de rius.