10 de febrer de 2015
10.02.2015

EUiA planteja una comissió d'investigació de la unió d'ICS i IAS

Proposen que el Parlament investigui la gestió unificada de l'hospital Trueta i el Santa Caterina

10.02.2015 | 00:00
L´hospital Santa Caterina, en una imatge d´arxiu.

Esquerra Unida i Alternativa (EUiA) de Girona proposa la creació d'una comissió d'investigació parlamentària sobre la gestió unificada dels hospitals Josep Trueta de Girona i el Santa Caterina de Salt. El grup planteja que el Parlament investigui la gestió dels dos centres duta a terme per l'actual equip de gerència i si el procés d'unificació de serveis -el projecte CIMS- té algun efecte sobre l'assistència a l'usuari i la feina dels professionals de les dues institucions, l'ICS i l'IAS. Demanen que hi compareguin tant els responsables dels dos centres com del Departament de Salut.
Des d'EUiA denuncien que l'actual projecte "és inconcret des del punt de vista formal, i no obeeix a un pla general de la sanitat catalana, al menys un pla que l'equip de govern hagi explicat públicament".

A l'espera d'ICV
Fonts de Iniciativa per Catalunya els Verds, amb qui EUiA està en coalició al Parlament, expliquen que aquesta proposta encara no ha arribat al grup parlamentari i que, quan se'ls notifiqui, es valorarà si li donen suport.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook