El Partit Popular Català va presentar ahir la seva candidatura a les properes eleccions municipals del 24 de maig a la ciutat de Girona a la plaça Sant Feliu. Un equip que, segons la candidata i actual regidora portaveu del PPC a Girona, Concepció Veray, té "vocació de servei públic i està il·lusionat per treballar intensament per fer créixer i transformar Girona".

Veray va acompanyada en els primers llocs de la candidatura per Joan Menacho, actual regidor del PPC a l'Ajuntament de Girona, Mar Llambí, Presidenta Provincial de Noves Generacions a les comarques gironines, Jordi Planella, actual cap de costes a la província de Girona i Alberto Martín de Vidales, periodista. Tanquen la candidatura Joan Muntada, exregidor del PP a l'Ajuntament de Girona i Enric Millo, President Provincial PPC Girona i Portaveu del PPC al Parlament de Catalunya.

Veray va dir que "presentem una candidatura renovada, jove i alhora amb experiència tan professional com política, i l'únic objectiu és treballar per millorar Girona i la qualitat de vida dels gironins".