Segueix-nos a les xarxes socials:

Crema el magatzem d'una fusteria

Crema el magatzem d'una fusteriaaniol resclosa

Totalment cremat. Així és com va acabar un magatzem d'una fusteria de Cornellà del Terri després que s'hi declarés un incendi durant la matinada. A causa de la proximitat a diversos habitatges, es van haver de desallotjar dues propietats. Els Bombers va haver d'estar treballant a la indústria durant gairebé quatre hores.

L'incendi es va declarar al voltant d'un quart de tres de la matinada a la fusteria, que està situada a l'altura del quilòmetre 41 de la carretera de Banyoles (C-66). Els Bombers es van desplaçar amb 13 dotacions.

El que va cremar del magatzem, d'uns 500 metres quadrats, són sobretot caixes i objectes que hi havia el magatzem. Sortosament, no hi havia ningú a aquella hora i les flames tampoc van arribar a tocar les oficines. Mentre els Bombers treballaven a la zona es van desallotjar els veïns més propers per precaució i al voltant de dos quarts de quatre van poder tornar a casa seva.

Els Bombers van estar ventilant el magatzem després que cap a les tres poguessin donar l'incendi per extingit. Cap altre establiment proper va quedar afectat per les flames malgrat l'espectacularitat de l'incendi.

Prem per veure més contingut per a tu