Centenars de nens i nenes, acompanyats pels seus familiars, van omplir ahir a la tarda la sala La Mirona de Salt en la celebració del seu particular Mironadal. El concert de Dàmaris Gelabert i l'animació del clown Pere Hosta havien esgotat les entrades des de feia dies i ja des de molt abans de les cinc, l'hora fixada per l'inici del concert, hi havia un gran ambient al voltant de la instal·lació.

Els més petits van tenir l'oportunitat de fotografiar-se al photocall rocker nadalenc que els responsable de la sala havien preparat (amb una bateria i una guitarra elèctrica), i com a prèvia a l'actuació de Dàmaris Gelabert van gaudir amb el clown Pere Hosta, caracteritzat de Carter Express.

Dàmaris Gelabert, que el mes passat també va esgotar totes les entrades en una actuació al teatre de Bescanó, és pedagoga, musicoterapèuta, autora i cantant de cançons infantils. Ha escrit més de 150 temes, editats en 13 discos, i s'ha convertit en un referent per l'educació musical a Catalunya. En diversos moments va reclamar la col·laboració del públic i va fer pujar a l'escenari alguns nens. L'espectacle es va allargar durant més d'una hora i es va tancar amb el tema M'agrada el Nadal, un dels èxits de la cantant.