Segueix-nos a les xarxes socials:

Mossos busquen testimonis del trajecte del conductor homicida

Cerquen d'altres xofers que el divendres passat veiessin o patissin la seva conducció temerària

Gairebé una setmana després del sinistre mortal de Girona on una jove de Cornellà del Terri de 25 anys, Laura Fernàndez va perdre la vida, la investigació encara roman oberta. D´una banda perquè el conductor homicida es troba a l´UCI de l´hospital Josep Trueta greu però estable i de l´altra, perquè a causa d´això, no ha pogut declarar davant dels Mossos d´Esquadra.

El cos policial de fet es troba en aquests moments buscant testimonis del tràgic sinistre viari i també del trajecte que va fer el conductor begut des de Sant Feliu de Guíxols fins a Girona.

El conductor homicida, Francisco Javier Medina Muñoz de 42 anys i veí de Sant Feliu de Guíxols hauria comès la nit dels fets diverses actuacions temeràries quan conduïa anant des de Sant Feliu a Girona. A Sant Feliu però cal recordar que és on va ser detingut un primer moment.

D´entrada aquell dia s´havia barallat a Girona amb el seu germà a l´hospital i això va causar una primera trucada a la policia, però en va fugir. Després va patir un primer accident de trànsit a Llagostera i també va marxar però el van atrapar a Sant Feliu de Guíxols. Allà va ser quan varen descobrir que Medina anava molt begut, a 0,60 mil·ligrams per litre d´aire expirat.

A partir d´aquí es va desencadenar tot, li van retirar el carnet i li van immobilitzar el cotxe. Un company del conductor va endur-se al cotxe i va dir als agents que ja el portaria ell però tres hores després, va tornar a agafar el volant i després es va produir l´accident mortal a Girona.

Durant aquest trajecte, Medina que conduïa un Alfa Romeo de color negre i va circular des de Sant Feliu de Guíxols fins a Girona entre les deu i tres quarts d´onze del vespre. Els Mossos i la família de la noia que va perdre la vida en l´accident demanen ajuda per trobar d´entrada a una persona que es va parar a l´accident però que segons diuen el conductor homicida gairebé treu de la via després dels fets.

I també cerquen d´altres vehicles que haguessin vist l´Alfa Romeo de Medina circulant perquè segons la policia va cometre diverses imprudències que permetrien culpar-lo des més delictes.

L´accident mortal es va produir quan el conductor homicida va perdre el control del seu vehicle quan anava cap a Girona. Anava begut i va tenir lloc un xoc frontal podria augmentar-se el nombre de delictes als que s´haurà d´enfrontar un cop pugui declarar amb els Mossos d´Esquadra i davant del Jutge.

D´entrada Medina es pot arribar a quatre anys i sis mesos de presó per homicidi imprudent i anar begut. Això podria incrementar-se si se li pot imputar danys, conducció temerària, entre altres.

Prem per veure més contingut per a tu