25 de febrer de 2016
25.02.2016

Bon Preu busca 60 persones per obrir un hipermercat a Olot el juny

El procés de selecció de personal s'iniciarà la setmana vinent

25.02.2016 | 14:34
Núria Zambrano

El grup Bon Preu obrirà pel juny l'hipermercat de la marca Esclat ara en construcció al polígon de la Guardiola, al costat de l'Aviguda Països Catalans i a tocar de l'Hospital d'Olot i comarcal de la Garrotxa.

Fa poca estona, l'Àrea d'Ocupació de l'Ajuntament d'Olot ha anunciat que la posada en servei de l'hipermercat suposarà la creació d'una seixantena de llocs de treball.

El procés de preselecció de la plantilla s'iniciarà la setmana vinent. L'Area d'Ocupació d'Olot donarà suport a l'empresa en el procés i assessorarà les persones interessades a treballar-hi.

Per poder optar-hi, cal tenir 18 anys complerts i residir a la Garrotxa. L'empresa ofereix contractació indefinida amb una jornada laboral d'entre 20 i 40 hores i amb torns intensius. Les persones interessades en el procés de selecció han de dirigir-se al Mas les Mates Àrea d'Ocupació de l'Ajuntament d'Olot, situat al número 46 del carrer Mestre Falla.

Núria Zambrano (regidora d'Empresa i Ocupació) ha considerat que l'obertura de la nova superfície no afectarà al comerç del centre d'Olot ni als altres hipermercats de perifèria. Al costat d'on fan l'hipermercat de Bon Preu fa mesos hi van obrir un Mercadona i ja fa temps que hi ha un Aldi. També ha recordat que les obres beneficien el sector de l'hostaleria. «Perquè -ha justificat- els treballadors es queden a menjar a la comarca.

Zambrano també ha indicat que el retard en les obres té l'origen en un permis de la Generalitat que s'ha retardat per causa de l'adequació dels usos de la Trama Urbana. Bon Preu va comprar dues parcel·les grans del polígon de la Guardiola i l'Ajuntament va haver de canviar l'ús industrial de les parcel·les pel comercial. T

Uns cinc anys després de la seva posada en servei, el Polígon de la Guardiola està buit d'activitat industrial. Això no obstant, Zambrano ha avançat que hi ha empreses interessades i ha indicat que la intenció de l'Ajuntamen és de no posar mes equipaments comercials a la Guardiola.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit