Segueix-nos a les xarxes socials:

El Bisbat de Girona ja té un nou prevere i un diaca permanent

Francesc Pardo va ordenar Edwin Vásquez i Santiago Torregrosa en els seus càrrecs eclesiàstics

El Bisbat de Girona ja té un nou prevere i un diaca permanentddg

Edwin Vásquez i Santiago Torregrosa ja són prevere i diaca permanent respectivament. Així ho va decretar ahir el bisbe de Girona, Francesc Pardo, a la celebració que es va dur a terme a les sis de la tarda a la Catedral de Girona en honor d'aquests dos nous càrrecs.

El primer dels ordenats va ser Edwin Vásquez, que exerceix actualment com a diaca al servei de l'Arxiprestat de Banyoles i de l'equip de Pastoral de la Salut de l'hospital Santa Caterina. Aquest va néixer a Colòmbia, on es va formar al seminari i va adquirir estudis de teologia. L'any 2012 va entrar en contacte amb la Diòcesi de Girona, a la qual es va integrar de forma definitiva el 2014. Un any després va ser ordenat diaca.

El segon és Santiago Torregrosa, que va néixer a Còrdova l'any 1967. Actualment està casat i és pare de tres fills. Es va llicenciar en Ciències Religioses el 2004. És guàrdia civil destinat a Girona des de 1988 i a la vegada exerceix com a delegat episcopal del Trànsit del Bisbat de Girona des de l'any 2010. A més a més col·labora de manera activa en diverses tasques pastorals de la parròquia de Sant Josep de Girona.

Prem per veure més contingut per a tu