Més de 50 restaurants gironins reben el segell de cuina de proximitat
El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i la Fundació Institut Català de la Cuina i de la Cultura Gastronòmica van presentar ahir a Girona la campanya de promoció del segell «Venda de proximitat-Circuit curt» per a restaurants de les comarques de Girona que elaboren cuina amb productes de proximitat.
La presentació del segell va comptar amb la participació d'una nombrosa representació de restaurants gironins que participen en la campanya, a qui se'ls va lliurar el segell distintiu, el diploma de «Reconeixement de la cuina feta amb producte de proximitat» i material promocional. En total, 54 restaurants.
El Departament d'Agricultura ha estat impulsant durant els últims mesos l'esmentada campanya entre els restaurants, per tal de fomentar les relacions comercials entre productors locals i restauradors.
Més a Comarques
-
Els pagesos gironins tornen a tallar carreteres en protesta per la gestió de la sequera
-
Els embassaments del sistema Ter-Llobregat s’acosten al 20% gràcies a les últimes pluges
-
Les llevadores alerten de la manca de professionals per atendre parts a casa
-
El ple de Ripoll aprova una moció perquè no es facin actes de campanya del 12-M per la festa major