10 de agost de 2016
10.08.2016

La Caixa destina 24.000 € a la Garrotxa

Els diners són per donar impuls d'un nou projecte destinat a fomentar l'autonomia i la qualitat de vida de 65 persones amb malaltia mental

11.08.2016 | 07:28
El projecte està dedicat a fomentar l´autonomia i la qualitat de vida.

La Fundació Privada de Serveis Assistencials de la Garrotxa i l'Obra Social La Caixa han firmat un conveni de col·laboració a través del qual La Caixa destina 24.000 euros a l'impuls d'un nou projecte destinat a fomentar l'autonomia i la qualitat de vida de 65 persones amb malaltia mental crònica de la Garrotxa. Aquesta aportació correspon a la convocatòria de promoció de l'autonomia i atenció a l'envelliment, a la discapacitat i a la dependència de l'any 2016, emmarcada en el programa d'ajuts a projectes d'iniciatives socials que impulsa anualment l'Obra Social La Caixa i que aquest any preveu destinar més de 17 milions d'euros a les vuit convocatòries en què es diversifica. L'objectiu del programa és oferir oportunitats als col·lectius en una situació vulnerable.

El projecte de la Fundació Privada de Serveis Assistencials de la Garrotxa que rebrà l'aportació és un servei d'atenció social a persones amb discapacitat i/o malalties mentals. La finalitat és adaptar el servei d'atenció diürna, degut als canvis en els perfils dels usuaris i a l'increment de les necessitats.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook