La 34a Caminada Popular Nit de Sant Bonós de Blanes, celebrada dissabte a la nit, ha batut enguany un nou rècord absolut amb 5.550 participants, 500 més que al 2015. Es tracta d'una marxa que cada cop té més adeptes i que ja s'ha convertit en multitudinària.

La gran afluència de públic registrada en les anteriors edicions ja havia provocat que enguany l'Ajuntament de Blanes decidís augmentar el topall màxim fins la xifra dels 5.500. El caràcter lúdic i festiu de la caminada va quedar pal·lès dissabte amb la participació de gent de totes les edats. A banda dels qui s'agafen la caminada com una tranquil·la passejada nocturna d'uns vuit quilòmetres que transcorren per diversos barris de la vila, també hi ha qui la cobreix corrent. I és que, malgrat no tenir un caràcter competitiu, molts esportistes l'aprofiten per entrenar-se. El primer en cobrir tota la distància enguany ha estat l'atleta blanenc Buba Sabaly, actual subcampió de Catalunya en els 3.000 metres obstacles i sots-campió d'Espanya en aquesta mateixa modalitat.

Des de fa 10 anys, tots els participants tenen la possibilitat de fer donacions voluntàries mínimes de mig euro. Enguany, els beneficis han anat a parar a MIFAS (1.300,75 €), Blanes Solidari (650,37 €) i al CFS Blanesport'83 (630,37 €). Aquesta ha estat la caminada més solidària de tota la història.