10 de novembre de 2016
10.11.2016

El Sindicat d'Estudiants convoca una segona vaga contra les revàlides

El 24 de novembre es farà una manifestació des de la plaça de la Constitució de Girona

10.11.2016 | 00:00
El Sindicat d´Estudiants convoca una segona vaga contra les revàlides

El Sindicat d'Estudiants repetirà la vaga contra les revàlides el dijous 24 de novembre, gairebé un mes després de la primera -el 27 d'octubre-, que a Girona va treure prop de 300 estudiants de Secundària al carrer. En aquesta ocasió la crida a aturar les classes es fa amb la premissa: «No ens enganyen! Fora revàlides franquistes». A Girona, la manifestacio s'ha convocat per les 12 del migdia a la plaça de la Constitució.

D'altra banda, la Federació d'Educació de CCOO ahirr va exigir al Departament d'Ensenyament «claredat» en l'aplicació de revàlides i en el manteniment de la selectivitat a Catalunya. Mitjançant un comunicat, el sindicat va assegurar que «la comunitat educativa està pendent» de conèixer la postura del Govern de la Generalitat respecte a l'aplicació de la Lomce -coneguda com a Llei Wert. Segons CCOO, l'aparició de l'esborrany d'Ordre Ministerial que regula les característiques de les proves per a aquest curs «posa de manifest» que la previsions de l'executiu central quant a l'aplicació de la Lomce «segueix punt per punt».

CCOO entén que la consellera d'Ensenyament, Meritxell Ruiz, ha de «donar explicacions clares i precises a la ciutadania» sobre les previsions que té el seu govern per als milers d'alumnes que aquest curs acaben l'ESO o el Batxillerat, més enllà de no assistir a les reunions convocades pel Ministeri d'Educació per analitzar les noves avaluacions finals d'etapa.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook