Els bars de Cassà no llencen el menjar
S'han adherit a la campanya contra el malbaratament alimentari per reduir la producció de residus
Els restaurants i els bars de Cassà han iniciat una campanya per reduir el malbaratament alimentari. Es tracta d'una acció que s'emmarca en la Setmana europea de la Prevenció de Residus que s'allargarà fins al 27 de novembre i que té per objectiu minimitzar la producció de residus en tots els àmbits.
Durant aquesta setmana els establiments adherits a la campanya, que es poden distingir amb un adhesiu identificatiu instal·lat a la seva porta, apliquen diverses iniciatives: oferir racions i plats de diferents mides; canviar els hàbits de compres, emmagatzematge i cocció; animar els clients que s'emportin a casa el que no s'acaben; fer arribar els aliments que encara són aptes per al consum a entitats locals o bancs d'aliments; o compostar el menjar sobrant dels plats o el que s'ha fet malbé en comptes de llençar-lo.
L'Ajuntament ha estat el promotor d'aquesta iniciativa i ha animat els bars a participar-hi.
Temes
Més a Comarques
-
Els pagesos gironins tornen a tallar carreteres en protesta per la gestió de la sequera
-
Els embassaments del sistema Ter-Llobregat s’acosten al 20% gràcies a les últimes pluges
-
Les llevadores alerten de la manca de professionals per atendre parts a casa
-
El ple de Ripoll aprova una moció perquè no es facin actes de campanya del 12-M per la festa major