Més de 13.000 persones van visitar ahir la quinzena edició de la Fira del Bolet de Llagostera. El bon temps va afavorir l'afluència de visitants a la fira, que enguany ha ampliat el nombre de parades de bolets i va comptar amb una actuació castellera amb els Castellers de les Gavarres i els Vailets de l'Empordà i un taller gastronòmic on els més menuts van aprendre a fer pizzes amb bolets.

El regidor de Promoció Local, Ramon Soler, va valorar molt positivament l'afluència de públic i va confirmar que l'any vinent la Fira del Bolet deixarà de celebrar-se el 12 d'octubre per tenir lloc el cap de setmana següent, una decisió que s'emmarca dins el context que es viu a Catalunya i es pretén poder ampliar i consolidar la programació de la fira durant tot un cap de setmana festiu.

Tot i que el gruix de les activitats es van desenvolupar al nucli antic durant tot el dia d'ahir, la programació va iniciar-se dimecres amb el concurs de caçar de Bolets, la presentació del llibre La cuina dels bolets de Llagostera, el Showcooking de Girona Excel·lent, un Tastet Gastronòmic del Bolet, l'espectacle musical de làser inaugural de la Fira i els premis Bolet.

El premi Ou de Reig va reconèixer la tasca del Casino Llagosterenc; l'Associació de Restaurants de Llagostera va entregar la Forquilla de Plata a Monti, mentre que el Cistell de Plata de la Unió de Botiguers va anar a la Llibreria Mallorquí.